logo Hooijmeijer Hijs en Spantechniek

Bindrails en ladingstangen

Met bindrails en ladingstangen kunt u ladingen veilig en eenvoudig zekeren. Het voordeel van het werken met bindrails en ladingstangen is dat u in een handomdraai de zekering van uw lading kunt bijstellen aan de fluctuaties van het volume in uw voertuig.

Bindrails

Met bindrails kunt u ladingen veilig en eenvoudig zekeren. De bindrails worden meestal bevestigd aan de zijwanden van het voertuig, maar kunnen ook worden aangebracht op de vloer of het dak. Op de zijwanden kunnen bindstangen zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd.
Hooijmeijer Hijs en Spantechniek voert een breed assortiment aan bindrails voor zowel lichtere als zwaardere toepassingen. Ook leveren wij bindrails in verschillende lengtes, zodat voor elk voertuig een passende oplossing beschikbaar is. Onze bindrails worden gemaakt van verzinkt staal of RVS en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het soort zekeringsmateriaal (combirails, met sleutelgatverbinding, met O gaten, etc.). Een aantal voorbeelden:

Bindrails
Staafjesrails
Bindrails met sleutelgat
Bindrails RVS

Ladingstangen

De ladingstang zorgt ervoor dat uw lading op de juiste plaats blijft staan. Ladingstangen van Hooijmeijer zijn eenvoudig en snel aan te brengen en te verplaatsen, zodat u tijdens het transport, de zekering van uw lading eenvoudig kunt bijstellen aan de hoeveelheid te vervoeren goederen of containers. Ladingstangen bestaan in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van het soort bindrails zijn er verschillende mogelijkheden. Ladingstangen met planken, uitschuifbare (telescoop)stangen, rolcontainerstangen, cargokeepers, … Een aantal voorbeelden:

Telescoop stangen
Ladingbalk
Cargo keepers
Bindrails met ladingstangen

Wilt u weten welk soort bindrails en ladingstangen voor uw voertuig, lading en transportbewegingen het meest geschikt zijn? Neem dan contact met ons op. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en brengen vrijblijvend een offerte uit.


Stel hier uw vraag